Over ons

Wij zijn Travelchicks, drie chicks die houden van travel: Annemieke, Elles en Jorien. We vinden het zelf heerlijk om over reizen te praten, te lezen en foto's te delen en te bekijken. Hieronder lees je meer over ons, maar wil je nog meer weten? Vraag het ons gerust!

Elles - "Vroeger wou ik altijd juf worden, omdat je dan elk jaar mee kon op schoolreis. En leuker nog, de schoolreis kon organiseren! Achteraf niet gek dat ik in de reiswereld terecht ben gekomen. Toen ik iets ouder werd begon ik te dromen over verre landen en knipte ik plaatjes over bestemmingen die ik wilde bezoeken uit tijdschriften. Na mijn studie werd mijn droom werkelijkheid en ben ik acht maanden gaan backpacken door Australië en Nieuw Zeeland. Daarna heb ik nog veel andere mooie reizen gemaakt, maar er zijn nog genoeg knipsels over om te bezoeken!"


Jorien - "Ik kan me nog goed herinneren, ik was een jaar of acht, dat ik dacht dat mensen die in een vliegtuig stapten gek waren. Dat deed je toch niet? Zo eng leek me dat! Hoe uniek het toen nog was om te vliegen, zo gewoon is het nu. En ondanks dat ik nooit helemaal over mijn vliegangst heen ben gekomen reis ik toch graag de hele wereld over. Ik wil immers nog de hele wereld zien! Om vervolgens in beelden en woorden te laten zien wat ik meemaak op die reizen voelt heel logisch door mijn werk in de communicatie."


Annemieke - "Toen ik klein was ging ik altijd met mijn ouders kamperen in Nederland. Lekker basic, zonder stroom, in de natuur. Nu jaren later, na verschillende reizen en ervaring in de toerisme branche vind ik het heerlijk om te backpacken: lekker de natuur in, mensen ontmoeten, het avontuur opzoeken, zoals raften, canyoning. Ook door een stad struinen, onbekende plekjes ontdekken, genieten van het eten laat ik niet aan mij voorbij gaan. En natuurlijk blijft het kamperen genieten!"

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *